Ingrediënten
(4 personen)
- 1 zakje hazelnoten (à 65 g)
- 250 g aardbeien
- 100 g rode bessen
- 3 nectarines
- 100 g blauwe bessen
- 2 eetlepels citroensap
- 2 bekertjes Griekse yoghurt (à 150 g)
- vloeibare honing
|
Bereiden
Voorbereiden
- Hazelnoten grof hakken.
- In droge koekenpan hazelnoten al schuddend lichtbruin roosteren. Op bordje laten afkoelen.
- Aardbeien wassen, schoonmaken en halveren.
- Rode bessen wassen en met vork van takjes afritsen.
- Nectarines wassen, halveren, pit verwijderen en vruchtvlees in blokjes snijden.
- Blauwe bessen wassen.
- In kom alle vruchten mengen en besprenkelen met citroensap.
Bereiden
- Fruitsalade over vier schaaltjes verdelen en dot Griekse yoghurt erop scheppen.
- Gehakte noten erover verdelen.
- Vloeibare honing naar smaak erover schenken.
|