Witlofstoemp met garnaaltjes

Witlofstoemp met garnaaltjes

m1nydrhrvdpt

Bereidingstijd

30 minuten of 15 minuten

Ingrediënten

(4 personen)

  • 1000 g kruimige aardappelen + 200 ml melk / of aardappelpuree voor stamppot (+ benodigde melk)
  • 50 g roomboter
  • 750 g witlof
  • 200 g Hollandse garnalen
  • 30 g bladselderij, vers

Bereiden

 

  1. Kook de aardappelen in water met zout in 20 min. gaar.
  2. Smelt in een koekenpan 25 g boter.
  3. Bak de witlof in 6-8 min. knapperig gaar.
  4. Giet de aardappelen af.
  5. Schenk de melk in de pan en stamp op laag vuur tot een smeuïge puree.
  6. Schep er de witlof, de garnalen en de selderij door.
  7. Breng op smaak met zout en peper.

  Bron: link

Reacties zijn gesloten.