Romige kippasta met prei

Romige kippasta met prei

Bereidingstijd

20 minuten

Ingrediënten

(4 personen)

  • 400 g spaghetti, ongekookt
  • 20 g olijfolie
  • 500 g kipfilet
  • 800 g prei
  • 200 ml creme fraiche
  • 10 g kappertje
  • Italiaanse kruiden

Bereiden

  1. Snij de kipfilet in blokjes.
  2. Snij de prei in dunne ringen.
  3. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
  4. Verhit in een koekenpan de olijfolie.
  5. Bak de kipfilet lichtbruin aan.
  6. Voeg de prei toe en bak in 3-4 minuten al omscheppend mee.
  7. Draai het vuur laag en roer de crème fraîche door de prei.
  8. Breng op smaak met de kappertjes, Italiaanse kruiden, zout en peper.
  9. Giet de spaghetti af en vang een kopje kookvocht op.
  10. Schep de spaghetti door de prei
  11. Voeg eventueel een scheutje opgevangen kookvocht toe.

Bron: Vrouwonline.nl

Reacties zijn gesloten.