Ingrediënten
(4 personen)
- 400 g spaghetti, ongekookt
- 20 g olijfolie
- 500 g kipfilet
- 800 g prei
- 200 ml creme fraiche
- 10 g kappertje
- Italiaanse kruiden
|
Bereiden
- Snij de kipfilet in blokjes.
- Snij de prei in dunne ringen.
- Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar.
- Verhit in een koekenpan de olijfolie.
- Bak de kipfilet lichtbruin aan.
- Voeg de prei toe en bak in 3-4 minuten al omscheppend mee.
- Draai het vuur laag en roer de crème fraîche door de prei.
- Breng op smaak met de kappertjes, Italiaanse kruiden, zout en peper.
- Giet de spaghetti af en vang een kopje kookvocht op.
- Schep de spaghetti door de prei
- Voeg eventueel een scheutje opgevangen kookvocht toe.
|