Ingrediënten
(2-3 personen)
- 1 bakje Linesse 6% (Lidl.
- 200 ml Blueband kookroom light
- 500 gram asperges
- 200 gram krieltjes
- 150 gram gerookte zalm
- Verse peterselie.
- Vers gemalen peper
- Zout
|
Bereiden
Voorbereiding
- Kook de krieltjes.
- Schil en kook de asperges.
- Snijd de gerookte zalm in stukjes/reepjes.
- Knip of snijd de peterselie.
Bereiding
- De lightroom en Linesse in een steelpan zachtjes verwarmen, maar niet koken.
- Maak op smaak met zout en peper (en peterselie).
- Snijd de asperges in niet te kleine stukken.
- De gekookte krieltjes plus de asperge stukken door de verwarmde room mengen.
- De reepjes gerookte zalm erdoor.
- Nog even voorzichtig roeren en goed warm laten worden.
- Strooi er op het bord nog wat fijngeknipte peterselie over.
|