Romige asperges met zalm

Romige asperges met zalm

2015-03-29 17.43.34 b

Bereidingstijd

10-20 minuten

Ingrediënten

(2-3 personen)

  • 1 bakje Linesse 6% (Lidl.
  • 200 ml Blueband kookroom light
  • 500 gram asperges
  • 200 gram krieltjes
  • 150 gram gerookte zalm
  • Verse peterselie.
  • Vers gemalen peper
  • Zout

Bereiden

Voorbereiding

  1. Kook de krieltjes.
  2. Schil en kook de asperges.
  3. Snijd de gerookte zalm in stukjes/reepjes.
  4. Knip of snijd de peterselie.

Bereiding

  1. De lightroom en Linesse in een steelpan zachtjes verwarmen, maar niet koken.
  2. Maak op smaak met zout en peper (en peterselie).
  3. Snijd de asperges in niet te kleine stukken.
  4. De gekookte krieltjes plus de asperge stukken door de verwarmde room mengen.
  5. De reepjes gerookte zalm erdoor.
  6. Nog even voorzichtig roeren en goed warm laten worden.
  7. Strooi er op het bord nog wat fijngeknipte peterselie over.

 

Bron: Smulweb

Reacties zijn gesloten.