Pasta met Zalm en Brocolli

Pasta met Zalm en Brocolli

 

Pasta met Zalm en Brocolli

Bereidingstijd

25 minuten

Ingrediënten

(4 personen)

  • 400 g fusilli (pasta, zak a 500 g)
  • 500 g broccoli in kleine roosjes en steel in blokjes
  • 2-3 el olijfolie
  • 2 uien gesnipperd
  • 1 schaal zalm reepjes gemarineerd (250 g)
  • 1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)

Bereiden

  1. Breng ruim water aan de kook.
  2. Strooi de pasta in een pan, voeg de broccoli toe en schenk het kokende water erop.
  3. Kook de pasta en de broccoli samen gaar in de tijd die voor de pasta op de verpakking staat.
  4. Houd 200 ml kookvocht achter.
  5. Verhit de olie en bak hierin de ui goudbruin.
  6. Schep de zalmreepjes erbij en bak ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  7. Voeg de roomkaas en het achtergehouden kookvocht van de pasta en de broccoli toe en laat de roomkaas al roerend smelten.
  8. Giet de pasta en de broccoli af en schep ze bij de zalmreepjes.
  9. Roer goed door en verdeel over 4 borden.

 

Reacties zijn gesloten.