Ingrediënten
(4 personen)
- 400 g fusilli (pasta, zak a 500 g)
- 500 g broccoli in kleine roosjes en steel in blokjes
- 2-3 el olijfolie
- 2 uien gesnipperd
- 1 schaal zalm reepjes gemarineerd (250 g)
- 1 bakje verse roomkaas met kruiden (125 g)
|
Bereiden
- Breng ruim water aan de kook.
- Strooi de pasta in een pan, voeg de broccoli toe en schenk het kokende water erop.
- Kook de pasta en de broccoli samen gaar in de tijd die voor de pasta op de verpakking staat.
- Houd 200 ml kookvocht achter.
- Verhit de olie en bak hierin de ui goudbruin.
- Schep de zalmreepjes erbij en bak ze gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg de roomkaas en het achtergehouden kookvocht van de pasta en de broccoli toe en laat de roomkaas al roerend smelten.
- Giet de pasta en de broccoli af en schep ze bij de zalmreepjes.
- Roer goed door en verdeel over 4 borden.
|