|
Bereidingstijd
10 minuten voorbereiding, 30 minuten in de overn
|
Ingrediënten
(4 personen)
- 4 maïskolven
- boter
- 0.5 rode ui
- 0.5 rode paprika
- 0.5 groene paprika
- 1 el bruine basterdsuiker
- 1 scheutje whiskey
- zout
- versgemalen peper
Extra nodig
|
Bereiden
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Trek de bladeren van de maïskolven.
- Snijd de paprika’s in blokjes.
- Pel en snipper de ui.
- Bestrijk 4 stukken aluminiumfolie met boter.
- Leg hierop de maïskolven, paprikablokjes en uisnippers.
- Schep hierop een lepel bruine basterd suiker en een scheutje whisky.
- Breng op smaak met zout en peper.
- Vouw het folie dicht.
- Bak de maïskolven circa 30 minuten in de voorverwarmde oven.
Dit recept komt uit de aflevering over Las Vegas van het programma The Taste of Life Travel.
|
Bron: 24kitchen.nl Rudolph van Veen