Lasagnette met spinazie

Lasagnette met spinazie

Lasagnette met spinazie

Bereidingstijd

35 minuten (incl 20 min oven)

Ingrediënten

(4 personen)

  • 2 el olijfolie
  • 2 tenen knoflook, geperst
  • 600 g verse spinazie
  • 1 fles tomatensaus (700 g)
  • 1 pak mini-lasagne (lasagnette) (225 g)
  • 100 g geraspte jong belegen kaas
  • ovenschaal (inhoud 1,5 l), ingevet

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor tot 200 º C.
  2. Verhit in een koekenpan de olijfolie.
  3. Fruit de knoflook.
  4. Voeg de spinazie in porties toe en laat al omscheppend slinken.
  5. Schenk de tomatensaus met 150 ml water erbij en verwarm 4 min.
  6. Voeg zout en peper naar smaak toe.
  7. Schep de lasagne erdoor en schep in de ovenschaal.
  8. Strooi er de kaas over.
  9. Bak de lasagne in de voorverwarmde oven in ca. 15 min. gaar.

  Bron: Vrouwonline

Reacties zijn gesloten.