Ingrediënten
(4 personen)
- 600 g broccoli, in roosjes
- 1 el olijfolie
- 125 g ontbijtspek, in reepjes
- 700 g aardappelschijfjes (koelvers)
- 250 g cherrytomaten, gehalveerd
- 1 pot carbonarasaus (260 g)
- 3 el geraspte parmezaanse kaas
- ovenschaal (inhoud 2 l), ingevet
|
Bereiden
- Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
- Kook de broccoli en aardappelschijfjes in 5-6 min. beetgaar en giet af.
- Verhit in een koekenpan de olijfolie.
- Bak de spekreepjes uit.
- Meng de spekreepjes met de broccoli, de aardappel en de cherrytomaten en doe in de ovenschaal.
- Verdeel er de carbonarasaus over.
- Bestrooi met de kaas en zout en peper naar smaak.
- Bak de carbonaraschotel in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.
Lekker met mosterd.
|