Broccolischotel carbonara

Broccolischotel carbonara

m1nxaemcfbf0_280x227

Bereidingstijd

20 minuten + 25 min oven

Ingrediënten

(4 personen)

  • 600 g broccoli, in roosjes
  • 1 el olijfolie
  • 125 g ontbijtspek, in reepjes
  • 700 g aardappelschijfjes (koelvers)
  • 250 g cherrytomaten, gehalveerd
  • 1 pot carbonarasaus (260 g)
  • 3 el geraspte parmezaanse kaas
  • ovenschaal (inhoud 2 l), ingevet

Bereiden

  1. Verwarm de oven voor tot 200 ºC.
  2. Kook de broccoli en aardappelschijfjes in 5-6 min. beetgaar en giet af.
  3. Verhit in een koekenpan de olijfolie.
  4. Bak de spekreepjes uit.
  5. Meng de spekreepjes met de broccoli, de aardappel en de cherrytomaten en doe in de ovenschaal.
  6. Verdeel er de carbonarasaus over.
  7. Bestrooi met de kaas en zout en peper naar smaak.
  8. Bak de carbonaraschotel in de voorverwarmde oven in 25 min. goudbruin en gaar.

Lekker met mosterd.

 

  Bron: Vrouwonline.nl

Reacties zijn gesloten.