Zalmtaartje met courgette en rucola

Zalmtaartje met courgette en rucola

2015-04-18 17.50.38b

Bereidingstijd

10 minuten

Lekker met bijvoorbeeld Focaccia brood en pesto

Ingrediënten

(2 personen)

  • 100 gram gerookte zalm
  • 1 halve kleine courgette 
  • 1 teentjes knoflook
  • 1oo gram rucola
  • 1/2  pakje surími
  • 2 eetlepels yogonaise
  • 14 snoeptomaten
  • olijfolie
  • peper en zout
  • Crème brûlée schaaltje oid

Bereiden

  1. Snij de zalm, surimí en courgette fijn.
  2. Hak ook de knoflook en de helft van de rucola zeer fijn.
  3. Roer de yogonaise met zout en peper
  4. Voeg courgette, zalm, surimí, knoflook en fijngesneden
    rucola toe.
  5. Smeer een schaaltje in met wat olijfolie,
    doe het mengsel erin en druk het wat aan.
  6. Keer het schaaltje leeg op een bord met een bedje van rucola.
  7. Versier met de snoeptomaten.

 

 

Bron: Variatie op Sonja Bakker

Reacties zijn gesloten.