Ingrediënten
(2 personen)
- 150 gram mie (of tagliatelle)
- 150 gram tofu
- 1 ui
- 250 gram kastanjechampignons
- 100 gram oesterzwammen
- 1 paksoi
- 1 eetlepel olie
- 1 eetlepel groene currypasta
- Sojasaus
Optioneel
|
Bereiden
- Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Snijd de tofu in blokjes.
- Maak de ui, de paddenstoelen en de paksoi schoon.
- Snijd de ui in snippers, de paddenstoelen in plakjes en repen en de paksoi in repen. Houd de stukken van de witte stelen van de paksoi apart
- Verhit de olie en fruit hierin de ui glazig.
- Bak de currypasta en de tofu kort mee.
- Roerbak de paddenstoelen en de witte delen van de paksoi mee.
- Schep de goed uitgelekte mie er door evenals de groene delen van de paksoi en warm het geheel goed door.
- Maak op smaak met wat sojasaus en/of kokosmelk.
|