Thaise mie met paddenstoelen en tofu (pittig)

Thaise mie met paddenstoelen en tofu (pittig)

Thaise mie part

Bereidingstijd

30 minuten Pittig Thais gerecht met groene currypasta.

Ingrediënten

(2 personen)

  • 150 gram mie (of tagliatelle)
  • 150 gram tofu
  • 1 ui
  • 250 gram kastanjechampignons
  • 100 gram oesterzwammen
  • 1 paksoi
  • 1 eetlepel olie
  • 1 eetlepel groene currypasta
  • Sojasaus

Optioneel

  • Kokosmelk

Bereiden

  1. Kook de mie volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
  2. Snijd de tofu in blokjes.
  3. Maak de ui, de paddenstoelen en de paksoi schoon.
  4. Snijd de ui in snippers, de paddenstoelen in plakjes en repen en de paksoi in repen. Houd de stukken van de witte stelen van de paksoi apart
  5. Verhit de olie en fruit hierin de ui glazig.
  6. Bak de currypasta en de tofu kort mee.
  7. Roerbak de paddenstoelen en de witte delen van de paksoi mee.
  8. Schep de goed uitgelekte mie er door evenals de groene delen van de paksoi en warm het geheel goed door.
  9. Maak op smaak met wat sojasaus en/of kokosmelk.

  Bron: PlusOnline

Reacties zijn gesloten.