|
Bereidingsduur
15- 30 minuten
Binnen een half uurtje een lekker gerecht met zalm op tafel.
|
Ingrediënten
(2 personen)
- 150-200 gram volkoren penne
- 1 courgette
- 200 gram zalmfilet
- 1 eetlepel olie
- ½ dl kookroom light
- Dille (vers of uit diepvries)
- 25 gram parmezaanse kaas
|
Bereiding
- Kook de penne in ruim water volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.
- Was de courgette en snijd hem in blokjes.
- Snijd de zalm in blokjes.
- Verwarm de olie in een wok en roerbak hierin de courgette enkele minuten.
- Roerbak de zalm in een paar minuten mee gaar.
- Voeg de kookroom en de uitgelekte pasta toe en warm dit goed door.
- Maak het gerecht op smaak met peper en royaal klein geknipte dille.
- Strooi er aan tafel geraspte Parmezaanse kaas over.
|
Bron: http://www.plusonline.nl/weekmenu-wat-eten-we-vandaag/penne-met-zalm-en-courgette